Кај овој механичар сите ги носат возилата на сервис (Фото)

ОБЈАВЕНО НА:

Да се најде добар механичар е тешка работа, а кога притоа сервисер ќе изгледа и привлечно и секси, тогаш можно е почесто од нормалното да бидете на „контрола“ на возилото. Кога ќе ја запознаете Тантин Менесес ќе сфатите дека таа не е само обична девојка што изгледа добро кога позира со отворен капан на автомобилот. За разлика од конвенционалните фотомодели, сепак, оваа 21-годишна убавица навистина може да направи голема поправка па и ремонт на мотор на отворено на пат.

Тантин нема официјални титули како што се „Мис Механик“. Меѓутоа, во последно време, за нејзе сè повеќе и повеќе зборуваат и не ги штедат комплиментите.

Убавата Филипинка се вовлекува под автомобилот како дете. Во моментов завршува училиште за механика и планира да ги искористи научените лекциите во мал сервис центар во Пампанга.

Тантин добро знае што и дала природата и таа е добар модел. Снима реклами и не одбива да учествува во разни емисии и изложби.

Таа постојано изјавува дека нема намера да се откаже од нејзината голема љубов – автомобилите. Нечистотијата, маслото под ноктите и физичките оптоварувања воопшто не ја загрижени, а расклопувањете и монтажата на различни механизми е станало огромно задоволство.

 

 

Следете не и на:

24AUTO NETWORK