петок, декември 9, 2022
www.24auto.mk  е дел од 24Media Group

контакт – 24Media Group

contact@24media.com.mk

контакт – 24аuto.mk

info@24auto.mk
Основач и главен уредник:
Горан Антевски
Соработници:

Taња Јовановска – Антевска
Дејан Михајловски
Мартин Димоски
Дејан Најдески

Фото: Орце Поповски

Дел од 24Media Group се порталите:
www.24auto.mk
www.24rakomet.mk
www.24sport.mk