Овој календар ќе биде хит за 2019 (Фотогалерија)

ОБЈАВЕНО НА:

Еден од најдобрите производители на масла, адитиви и други мазива во светот Ликви Моли (Liqui Moly) секоја година претставува атрактивен еротски календар што им го подарува на партнерите на компанијата.

Атрактивните девојки и спортските возила ги красат ѕидовите во автомеханичарските работилници.

Во време кога речиси сѐ е дигитално и на интернет, од компанијата сепак останаа на традицијата, па календарот ќе биде во шечатено издание и во луксузна изведба. Сепак хартија е хартија. Најмногу се гледа и останува во сеќавање.

Сега, уживајте во фотографиите и надевајте се дека можеби печатеното издание ќе ви „падне во раце.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK