(Видео): Како се „врти под рачна“ тенк од 46 тона

ОБЈАВЕНО НА:

Дрифтање и „вртење под рачна“ на автомобил е сосема нормална работа и лесно се учи. Но, како изгледа истото да го направите со машина тешка 46 тона, долга 9,7 метри и има 614 КС.

Овој руски војник веќе успеал да го скроти ѕверот наречен Т-80 од третата генерација на главниот воен тенк дизајниран и произведен во Советскиот Сојуз. Истиот тенк со децени се користи во Русија, Украина, Белорусија, Казахстан, Египет, Пакистан и Јужна Кореја.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK