Му паркирале под прозор – тој ги истепал и им ја искршил колата (Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Проблемот со нервозните соседи и нивното однесување не е својствено само кај нас. Тие сметаат дека паркирањето во близина на нивните прозори не е дозволено. Па фрлаат вода, се караат, а некои сакаат и да „поделат правда“, Но овој жител на Русија отишол многу подалеку. Ем ги истепал сопствениците на возилото , ема им го искршил со чекан.

Овој 37 годишен човек бил изнервиран бидејќи жената, сопственик на автомобилот постојано паркирала под неговиот прозорец. Кулминација на конфликтот бил кога тој ги истепал двете жени, а потоа со чекан ја искршил колата.

Удирал по стаклата, фаровите и каросеријата. Полицијата го привела и при проверката било утврдено дека не бил под дејство на алкохол ниту под дејство на наркотички средства. Изгледа, едноставно… му пукнал филмот…

 

 

Следете не и на:

24AUTO NETWORK