McLaren вети нов Grand Tourer (Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Од компанијата McLaren објавија дека само после неколку месеци ќе има можност да се види премиерата на целосно новиот Grand Tourer модел на брендот, кој ќе биде четвртиот нов пазарен предлог на компанијата, која е дел од бизнис планот Track25 на компанијата.

Без да навлегуваат во детали, од McLaren велат дека новиот автомобил ќе ги преработи стандардите во својот сегмент, ќе понуди чист, убав и експресивен дизајн, пространа и непренатрупана внатрешност исполнета со висококвалитетни материјали.

Покрај тоа од брендот најавуваат дека новиот Grand Tourer ќе биде и најсовремениот автомобил со среден мотор.

Од McLaren исто така споделуваат дека новиот Grand Tourer на брендот нема да биде дел од ниту една од нејзините сегашни семејства туку ќе биде уникатен и спедијално развиен модел.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK