Акција во Еуроимпекс: Провери ја климата и добиј попуст за сите зафати и делови

ОБЈАВЕНО НА:

Летото е период кога најмногу се користи клима уредот во автомобилот. Неговото користење бара и редовна проверка на системот и отстранување на секој дефект. Во сервисните центри на Еуроимпекс во тек е акција што се однесува на проверка на клима уредот по цена од 1.300 денари и дополнување на клима уредот и проверка на 7 контролни точки.

Истовремено има и плус 10 отсто полуст на сите делови или потребни зафати околу клима уредот. Така подготвени ќе ги дочекате летните горештини и ќе имате квалитетно разладување во автомобилот.

Peugeot со новата сервисна акција ве советува: „препуштете се на максимално уживање во текот на возењето при жешките летни денови. Проверете и дополнете ги навреме клима уредите во вашите возила, по специјална цена од 1.300 денари, во текот на акцијата која вклучува:

Дополнување на клима уредот и проверка на 7 контролни точки:
– Визуелна контрола на каишот на компресорот на клима уредот,
– Контрола на црева и цевки,
– Контрола на ладилникот на клима уредот,
– Контрола на работењето на квачилото на компресорот на клима уредот (во зависност од опремата)
– Тест на притисокот на разладниот флуид
– Контрола на температурата на воздухот во кабината
– Проверка на нивото на течности
+ 10% попуст на сите зафати и делови

Следете не и на:

24AUTO NETWORK