Кога некој со јака кола се прави фраер, а ти возиш Fiat Punto (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Со голема брзина се споделува видео снимено во Унгарија каде еден возач на BMW се обидува “пред сите” да го помине железничкиот премин.

Сепак еден возач на Fiat Punto кој е прв во редицата не му дозволува поради што овој под полн гас се обидува да го претекне. Безуспешно на крајот.

Хит видеото можете да го погледнете во продолжение.