За гледање на возила наплаќа по 500 долари (Фото)

ОБЈАВЕНО НА:

Еден оглас е особено интерес. Сопственикот на 55 кампер возила на Volkswagen T1 и T2 веќе не може да ги одржува и ги понуди на продажба. Ништо нема чудно во неговата одлука за продажба. Интересно е дека доколку сакате да ги видите ќе морате да платите 500 долари.

Сопственикот не ги продава поединечно возилата туку во пакет, сите заедно. Сумата за која ги продава е 350.000 долари.Овој Канаѓанец купувал вакви возила и така ја зголемил колекцијата на 55 возила.

Според цената на пазарот денска, еден модел на T1 се продава по цен аод околу 10.000 долари и повеќе, а моделот Т2 по цена од околу 4.500 долари. Ако се собере дека станува збор за 55 возила тогаш вкупната сума што ја бара сопственикот и не е така голема.

Ако сте заинтересирани, тогаш овие 500 долари нема да ви бидат проблем да ги платите.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK