Citroen со нова колекција на аксесоари и облека

ОБЈАВЕНО НА:

Од Citroen ја покажаа колекцијата на аксесоари и облека, а основата цел за време на создавањето била да им се помогне на клиентите да направат транзиција кон работното место што е можно најбрзо и без проблеми.

Новата „C”-колекција на Citroen е составена од елегантни секојдневни предлози, а дизајнот им е инспириран од страна на англиските клубови за едрење. Како предлози (lifestyle.citroen.com) можат да бидат најдени ранци, компактна викенд-чанта, чанта за козметика, несесер за мали документи, клучеви или пари, шал, часовник и шапка.

За учениците, дизајнерите на Citroen специјално создадоа тематска колекција C3 Feel, во која се вклучени чанта и маичка, која ќе биде изработена во лимитирана серија.

Основен акцент во новите предлози на Citroen се и уникатните очила SEETROËN, кои се првите во светот, кои нудат решение за оние корисници, кои се соочуваат со голема непријатност за време на патувањето.