(Видео): Низ што минуваат возилата на Audi за време на тестирањата

ОБЈАВЕНО НА:

 

Пред да стигнат во продажба во салоните, возилата минуваат милиони километри тестирања во различни услови, снег, мраз, горештини, песок…

Целта на таквите тестирања е да се провери издржливоста и да се откријав евентуалните проблеми што би се појавиле откако ќе тргне комерцијалната продажба. Подобро е да се спречи отколку да се лечи, па да се плаќаат дополнителни пари за поправки и евентуално оштети од тужење на купувачите.

Тестирањата што Audi ги прави на моделот Q7 покажува производителот верува во својот производ и со тоа ја пружа гаранцијата на корисниците.
Audi Q7 мина низ тестови и н акрај тестниот модел се раздвојува на делови. Потоа следува детално прегледување на деловите и на тој начин се утврдува колку навистина автомобилот е квалитетен.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK