Vоlkswаgеn прeтcтaви aкcecoaри зa eлeктричecкиот ID.3

ОБЈАВЕНО НА:

Автомобилот Vоlkswаgеn ID.3 веќе се продава и тоа доста добро во цела Европа, а наскоро треба да биде виден и ID.4 по патиштата во земјите од Стариот континент. Првиот целосно електричен модел на брендот веќе може да се пофали и со специјално дизајнираните додатоци, кои можат да се купат во соодветните претставништва.

Првиот од нив е багажникот за велосипеди, кој се монтира на задниот дел и може да собере до два велосипеди. Тој се монтира на специјално куќиште на браникот на ID.3 и не му е потребна влечна лента или сличен елемент за кој може да се прикачи.

Друг плус во споредба со повеќето дополнителни додатоци на пазарот е што тој е развиен специјално за моделот и овозможува отворање на хаубата на багажникот без да се тргнат велосипедите.

Карбонските капачиња за огледалото може да дадат малку поразлична визија на вашето ID.3, a зa внатрешноста се предвидени гумени или текстилни ткаенини, одговарачки на кривините на подот. Додатоците може да бидат пронајдени во кое било претставништво на брендот.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK