Forbes: Ова се Топ-5 дестинации за 2020 година

ОБЈАВЕНО НА:

Еден од највлијателните глобални медиуми, Forbes, како и години наназад така и оваа ја претстави листата на топ 5 дестинации кои треба да се посетат во новата, 2020 година.

На листата се наоѓаат земји од повеќе континенти, но не на истата не се наоѓаат Италија, Франција, Шпанија, Индонезија и нивните популарни туристички места: Венеција, Париз, Барселона и Бали.

Во продолжение се прикажани Топ 5-те дестинации за 2020 година:

ЈАПОНИЈА

Related image

ПОРТОРИКО

Related image

ПОРТУГАЛИЈА

Image result for portugal

ИЗРАЕЛ

Related image

ИНДИЈА

Related image

Следете не и на:

24AUTO NETWORK