(Видео): Спуст на Land Rover низ Швајцарски Апли

ОБЈАВЕНО НА:

Како дел од промоцијата на моделот Range Rover Sport, компанијата му даде едно возило на Бен Колинс кој се спушти на 14,9 км. долгата спуст патека на Швајцарските Алпи.
Патекеката ја извозе за 21,36 минути, но поважно беше да се покаже дека Range Rover Sport е повеќе од доверлив автомобил кој може да се справи со секој терен.
Имате ли вие храброст да направите нешто вакво?

https://youtu.be/JU1Dm2iLcZ8

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK