Видео прегледано 1,5 милиони пати: Со секси Украинка тестираше Arteon (ВИДЕО)

“Жените привлекуваат, жените продаваат се” ќе каже еден маркетинг експерт. Оттука, украинскиот YouTuber Влад Виселин се одлучи да моделот Arteon на Volkswagen го тестира со помош на секси украинки.

И навистина дека неименуваниот маркетинг експерт е во право. За само неколку години неговото 20 минутно видео е прегледано нешто на 1,5 милион пати. Секако, ова е одличен резултат бидејќи видео тестовите и не бележат голема гледаност.

Овој тест може да го погледнете погоре, а дали Украинката влијае врз целосниот впечаток за овој автомобил проценете сами.