(ВИДЕО): Кога фраер сака да вози „цик-цак“

Снимањето на сообраќајот и она што се случува пред вас станува сѐ почесто, а токму од таквите камери доаѓаат понекогаш и опасни ситуации во кои се наоѓаат некои возачи.

Последново видео покажува како обид на несовесен возач да влезе во опасна ситуација не само што можеше да заврши со последици по него, туку и за другите учесници во сообраќајот.

Сакајќи да вози „цик-цак“ и фраерски побрзо да излезе од метежот, возачот на Audi A3 удира во задниот дел на Peugeot што се наоѓа пре днего, се превртува и удира во бандерата од левата страна. А таму има колона возила.

Се појавува и пожар токму од Audi, но возачот брзо излезе, и изгледаше неповреден.