Погледнете како изгледал краш тестот на Фиќо (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

За разлика од последните децении кога имаме задолжителни краш тестови во минатото производителите имале некоја слобода во спроведувањето на тестовите за безбедност и сигурност.

Денес сите знаеме како се спроведуваат овие тестови. Но дали некогаш сте се запрашале како се спроведувале краш тестовите во минатото?

Во продолжение тоа може да го погледнете и тоа краш тестот на популарното Фиќо од 1966 година.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK