Зад воланот на Audi A7 – од 0 до 254 км/ч (ВИДЕО)

Ретко кој има можност да вози Audi A7 и истото да го “дигне” до максимални 254 км/ч. Затоа тука се видео клиповите да ни го доловат моментот исполнет со адреналин и љубопитност.

На видеото во продолжение можете да го видите забрзувањето на овој модел на холандските улици од перспектива на возачот.

Прикажаниот модел е претставен минатата година од странa на германскиот производител ,а под хаубата е опремен со 3.0 литарски TDI мотор со типтроник со осум брзини.