(Видео): Кој е подобар во влечење – Land Cruiser или Niva?

Во дуел на поголем и помоќен, и помал и не толку силен не секогаш победува оној што има поголеми димензии. Кога станува збор за влечење на јаже победата зависи од два фактори – моќта и зафатот.

Кога на дуел ќе се најдат Toyota Land Cruiser и Lada Niva тогаш некои сигурно предност ќе му дадат на Јапонецот. Арно ама ни Русинот не е за фрлање.

Со своето скромно моторче Lada Niva тешко може да го победи Toyota Land Cruiser J80. Но, култниот советски џип во видеото покажува кој е неговиот адут. Погледнете го видеото за да дознаете кој победил…