(Видео): Кога ќе заглави Lada Niva – повикај камила!

За Lada Niva постои мислење дека е цар на секоја ситуација, и дека од секоја ситуација може да се извлече. Но, што да се прави доколку и Lada Niva некогаш заглави?

Тогаш најдобро е да повикате камила! Во рускиот град Саратов токму со помош на камила успеа ова возила на Lada Niva да биде извлечено.

Не е реткост да има камили во овој дел од Русија, па затоа и во ова видео тие се главната фаца.