Kако изглед клучот на Ferrari Roma (ФОТО)

ОБЈАВЕНО НА:

Италијанскиот спортски производител Ferrari минатата година во италијанската престолнина Рим го претстави моделот Ferrari Roma кој предизвика одлични реакции.

Уште поголем интерес и внимание предизвика новиот клуч на овој бренд.

Така од едната страна клучот го има логото на Ferrar изработено од тенок слој на метал, додека задниот дел е изработен од првокласна кожа. На оваа страна покрај натписот “Roma” се наоѓа и опцијата за отклучување на возилото и вратата од багажот како и опцијата за заклучување на возилото.

Ključ Ferrari Rome

За стартување на возилото, возачот нема потреба да го вади клучот туку со помош на трансмисионите сигнали едноставно потребно е само да влезе, а клучот да се наоѓа во близина на управувачот.

Ključ Ferrari Rome

Сепак и вака дизајнираниот клуч предизвика најразлични реакции, а покрај импресионираните, имаше и такви кои сметаат дека ова е кич и евтина изработка.

Инаку повеќе за моделот Roma можете да прочитате ТУКА.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK