Како до клуб картичката на Аутомакедонија за 10 отсто попуст!

ОБЈАВЕНО НА:

Со секоја направена сметка во Аутомакедонија, имате можност да аплицирате за клуб картичката, со која на цените на услугите – добивате попуст од најмалку 10%, како и бројни бенефиции во користењето на услугите на фирмите од групацијата Аутомакедонија.

Меѓу другите бенефиции – со клуб картичката добивате право и на бесплатен шлеп – до сервисите на Аутомакедонија на територијата на Скопје, ако возилото го поправате во нашите сервиси.

Од Аутомакедонија дизајнираа специјален зимски пакет на проверка и редовен маслен сервис. Зимскиот сервисен пакет – предвидува извршување на основните операции на редовно одржување – промена на масло и филтер за масло.

Во истата цена и наведениот пакет, во Мулти бренд сервисот на Аутомакедонија во Кисела Вода добивате и – БЕСПЛАТНА визуелна проверка на состојбата на Вашето возило која опфаќа :

* Проверка на сопирачки
* Проверка на ниво на течности (масло, антифриз, глицерин, течност за миење стакло)
* Проверка на акумулатор
* Проверка на инсталации
* Проверка на светла, магленки, сијалички
* Проверка на шара на пневматиците
* Проверка на бришачите и нивната состојба

Комплетната визуелна инспекција, трае околу 15 минути и по неа, инжинерите на Аутомакедонија ќе изготват детален сервисен извештај и ќе Ви ја презентираат состојбата на Вашето возило.

Во зимската сезона, подготвивме и специјални цени и попусти за зимските гуми од палетата на
BRIDGESTONE
FIRESTONE
DAYTON
За кои добивате и бесплатна монтажа и балансирање.

Сервисната акција се однесува само за сервисот во Кисела Вода, и само со претходно закажување термин на тел 02 3103 130

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK