За сите што сакаат дружење: Предновогодишен универзален собир на авто клубовите

ОБЈАВЕНО НА:

Во Македонија има повеќе авто клубови на сопственици на возила кои во текот на годината се собираат и се дружат сакајќи што повеќе да соработуват и разменуваат искуства. три такви клуба vwclubMacedonia, SkodaclubMacedonia и SeatclubMacedonia организираат Предногодишниот Универзален Собир на кој сакаат да се дружат со сите други слични клубови и нивните членови.

Целта е да се дружа и заеднички да ја испратат 2017 година и да си посакаат успех во новата 2018 год.  Добредојдени се сите клубови, фанови на автомобили и симпатизери.

Собирот ке се одржи на 24 декември 2017год. во Мотоцентар Качнички пат СКОПЈЕ и почнува од 11 часот.

Организаторот ги замолува сите што ќе дојдат да се придржуваат според правилата: да не шлајфуват (горат) гуми и да не дрифтат.

Ке има и музика со D J. КАПОНИ и доста други изненадувања.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK