Лудост или не – Tata испорачува возила во “Corona Free” заштита

ОБЈАВЕНО НА:

Дали можеби помалку и се претера со коронавирусот и методите за заштита?

Ова прашање се поставува откако индијскиот производител Tata започна да прави испорака на нови возила во “Corona Free” пластичка заштита.

Оттаму наведуваат дека пластичниот меур е целосно стериле, а истовремено овозможува спречување на било каков контакт од страна на дистрибутерот односно продавачот со новото возило. Така се гарантира дека крајниот купувач добива целосно безбедно возило кога е во прашање коронавирусот.

Дали ова ќе привлече повеќе купувачи, а со тоа и зголеми продажбата на Tata останува да видиме во наредниот период.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK