Bentley останува најпосакувано место за работа

ОБЈАВЕНО НА:

Шеста година по ред Bentley Motors се прогласува за Топ работодавец, покажувајќи ја намерата на компанијата да ги задржи извонредните услови за работа.

Во Bentley работат 4.000 луѓе што уште повеќе покажува дека компанијата внимава на своите вработени и нивните лични барања, но и на високите услови што постојат во компанијата за работа.

Годишното меѓународно истражување се прават од страна на Институтот на Топ работодавците ги признава водечките компании на работодавачите во целиот свет, кои обезбедуваат одлични услови за работа, вложуваат максимални напори за постојано подобрување на процесите на регрутирање и негување и развивање на талентот во текот на сите нивоа на работењето.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK