Во Женева ќе има нов бренд и возило – ова се патентите за Black Cuillin

ОБЈАВЕНО НА:

На саемот во Женева пролетва треба да се појави нова марка Eadon Green, и да промовира ново автомобил во ретро стил наречен Black Cuillin Grand Touring.

Сите детали околу моделот и компанијата ќе бидат позмнати на 9 март 2017 година на првиот медија ден на саемот во Женева.

Според информациите од евроспкото биро за патенти, познат е можниот изглед на возилото барем кога се однесува за контурите и приближно надворешниот изглед. Eadon Green е компанијата што треба да го произведува ова возило, и тие веќе ги резервирале прекарите Cuillin, Black Cuillin и FE57.

Се претпоставува дека дизајнот на возилото ќе биде 100 отсто ретро, многу сличен на возилата што биле „цртани“ во почетокот на 90-те години од минатиот век на Бетмен изгледот, односно анимираната серија што е слична на вистинскиот концепт од 30-те години од минатиот век.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK