Ако сте заглавени во возилото, со овој предмет можете веднаш на излезете (Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Ако се најдете во ситуација да бидете заглавени во внатрешноста на автомобилот и неможете да излезете, а секоја секунда е важна, овој предмет може да ви го спаси животот. Не се обидувајте со разни железни предмети, чадори, кондури, штикли или ремени.

Наслонот за глава изгледа како средство што многу нема да ви помогне, но напротив. Токму со него можете за неколку секунди да излезете надвор од возилото.

Сѐ што треба да сторите е да ставите едне дел од наслонот за глава меѓу лајсната на вратат и прозорецот. Да притиснете силно, и да го скршите прозорецот.

Погледнето го видеото, никогаш нема да знаете кога ќе ви притреба.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK