Храбар потег на Lexux: UX Crossover concept оди во производство

ОБЈАВЕНО НА:

Од Lexus дојде потврдата дека нивниот футуристички UX crossover concept ќе стигне до производната линија.
Концептот беше покажан на саемот на автомобили во Париз лани есента, и истиот има доста храбар дизајн. Сега ќе го види светлото на денот, но неизвесно е колку истиот ќе се разликува од покажаниот концепт.

Извршниот потпретседел Јошихиро Сава на саемот во Женева потврди дека моделот ќе има важна улога во намерата на јапонската компанија да привлечат помлади купувачи.
На тој начин ќе има повеќе идни возачи на Lexus кои уште како млади треба да се привикнат на она што го нуди брендот, и пото аполесно би се префрлале на повисоките класи.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK