Саемот за автомобили во Женева се враќа во Женева!

ОБЈАВЕНО НА:

Најголемиот автомобилски саем во Европа ќе се врати во 2024 година, повторно на своето оригинално место каде со децении се одржуваше. Организаторите на Саемот за автомобили во Женева најавија дека повторно ќе биде отворен помеѓу 26 февруари и 3 март 2024 година.

По четири години откажувања предизвикани од пандемијата, а потоа и од геополитички прашања, Женева повторно ќе биде домаќин на популарниот автомобилски саем следната година.

Женевскиот саем сега беше организиран во Доха, Катар иако не привлече толкав интерес како главниот настан во Женева.

Иако во последните години улогата на ваквите саеми за автомобили драстично се намали во автомобилската индустрија, се очекува да се вклучат главните европски производители, а нема да биде изненадување ако видиме и нови кинески брендови. Регистрациите на изложувачите сега се отворени.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK