Opel Astra за најсреќниот во наградната игра на Шпаркасе Банка

ОБЈАВЕНО НА:

За својата наградна игра што траеше два месеци, Шпаркасе Банка на најсреќниот му додели автомобил Opel Astra. Тој замина во Прилеп кај Игор Илиески.

Оpel Astra е автомобил на годината во Европа за 2016 година, а Шпаркасе Банка една од најдобрите банки во Македонија. Во наградната игра право н аучество имаа сите постојани и нови корисници на платежни картички Мастеркард издадени од Шпаркасе Банка и направиле трансакција над 300 денари во периодот од 1 ноември 2016 до 31 декември 2016 година. Оние со бесконтактната картичка Maстеркард контактлес двојна шанса.

Покрај главната награда, Opel Astra во наградната игра беа доделени уште неколку награди.

ДОБРЕ МЛАДЕНОВ од Карбинци – добитник на скутер Piaggio Liberty

АСМИР ЈАХОСКИ од Кичево – добитник на мобилен телефон Apple iPhone 7

ВЕСНА МИХАЈЛОВА од Скопје – добитник на мобилен телефон Apple iPhone 7

МАРИЈА МИЛЕВСКА од Скопје – добитник на мобилен телефон Apple iPhone 7

ТРАЈЧЕ ТРАЈЧЕСКИ од Скопје – добитник на мобилен телефон Apple iPhone 7

МАЈА МАЛАХОВА од Скопје – добитник на мобилен телефон Apple iPhone 7

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK