Нова финансиска понуда за комерцијалната гама на Peugeot

ОБЈАВЕНО НА:

Peugeot понудува комерцијална гама на возила кои допринесуваат за успешно и ефикасно работење на многу компании од многу сегменти, како што се дистрибутивни компании, призводители на прехрамбени производи, трговци со бела техника, мебел, фармацевтски компании, компании од енергетиката, телекомуникациски, услужни дејности, јавни институции, министерства и државни органи.

Комерцијалните возила Partner, Expert и Boxer се возила за сечии потреби, создадени од професионалци за професионалци.

Согласно потребата за која намена е возилото, истите може да бидат со различен волумен, различна носивост, облик на каросерија, број на седишта… Секој трговец, менаџер или вработен во големо или мало претпријатие кој има потреба од комерцијално возило, кое сака да биде економично, корисно, безбедно, комфорно, може да се обрати во Еуроимпекс, заедно со овластената дилерска мрежа низ земјава, кои ќе креираат понуда која најдобро одговара на вашите барања.

Во соработка со ПроКредит банка, креирана е финансиски најисплатливата понуда за вас:

Peugeot Partner 1.5 BlueHDi / 75КС – Комерцијално возило на годината

Цена:13.500€ или 834.300 мкд (вкупна вредност со вклучен ДДВ)

Учество:20% (или 0% по избор на клиентот)
Камата:5%
Период на отплата: 5 години
Месечна рата: 205€ или 12.669 мкд

Условите за кредитирање се одредени од страна на ПроКредит банка.

За повеќе информации посетете ги продажни салони во Еуроимпекс и дилерската мрежа или контактирајте со тимот на ПроКредит Банка.

Соопштение на Еуроимпекс

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK