Будали кои се обидуваат да скокнат преку автомобил (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Каскадерите секогаш прават потези коишто другите луѓе и не можат да ги замислат. Сепак, за да се направи нешто треба да се има добра вежба.

Овие десет лица кои се најдоа во видеото од скокање автомобил во движење видоа на дело дека тоа и не е најпаметна идеја. Особено не е паметно бидејќи и најмала грешка може да предизвика тешки повреди.

Среќа што никој не беше посериозно повреден, но можеше да биде далеку полошо. Во неколку од ситуацијата за влакно беше избегнато кршење на вратот или на повреда на рбетот.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK