За имиџ не се штеди – Alfa Romeo потроши 20 милиони долари за три реклами (Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Финалето на американски Super Bowl е местото како се плаќаат најскапите реклами, но и веројатно еден од најгледаните спортски настани на на планената. Престиж е таму да се појавите со реклама, но и ќе треба длабоко да брцнете во сосптвениот џеб.

За реклама од 30 секунди се плаќаат по 5 милиони долари. Fiat Chrysler групацијата имаше три реклами со вкупна должина од 2 минути и за тоа платија дури 20 милиони долари. Сите беа насочени кон промоција на Alfa Romeo Giulia QV.

https://www.youtube.com/watch?v=ySBY1OpvNrY

https://www.youtube.com/watch?v=p7Qek70eLxk

https://www.youtube.com/watch?v=1uF81gmh9IQ

 

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK