Акција на Ми-Да Гранд Моторс: Купи Ford, доби подарок, донирај средстава за Меѓаши

ОБЈАВЕНО НА:

Ми-Да Гранд Моторс организира Blue Friday денови, како симболика на познатиот Black Friday, исполнети со многу инспиративни и позитивни активности. Активности кои ќе ве воведат во светот на синото, односно светот на „доброто дело“, дарувањето и силната лојална врска.

Во овие денови, Ми-Да Гранд Моторс овозможува огромни попусти за сите нови и поволни возила кои се на залиха и во истовреме од секое продадено возило тој ден донира средства во детската амбасада „Меѓаши“. Со секое продадено возило овој ден клиентот добива подарок зимски гуми, кровни носачи итн.

Покрај ова, за време на Blue Friday деновите, Ми-Да Гранд Моторс дава подарок и за секое извршено ТЕСТ возење.
Blue Friday деновите се на 3-ти, 10-ти и 17-ти ноември 2017.

 

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK