Кога пензионери се тркаат: Вебер vs Демпси (ВИДЕО):

ОБЈАВЕНО НА:

Двајца пензионирани возачи на Porsche, Марк Вебер и Патрик Демпси иако завршија со кариерите не заборавија на предизвикот кој го носеа трките. Желбата за натпреварување им останала и понатаму, а како што може да се види од видеото тие и понатаму уживаат да се докажуваат кој е побрз.

Од Porsche направија видео во кое Вебер и Демпси се главни актери. Двајцата се наоѓаат на аеродром, а потоа приказната ве води самата.

Практично предизвикот и желбата за брзината не е нималку исчезната туку и понатаму присутна и тоа на секое поле во животот и кај двајцата. Или како што вели мотото на ова кратко видео: Еднаш пилот, секогаш пилот!

Следете не и на:

24AUTO NETWORK