BMW 2 series со освежен изглед (фотогалерија)

ОБЈАВЕНО НА:

Кога се прави освежување на некој модел во зависност од производителот можно е возилото да претрпи доста козметички, но и други измени, пред сѐ во перформансите и материјалите. BMW 2 series од моделската 2018 има одредени подобрувања и освежувања, но веројатно истите се тешко воочливи со голо око.

BMW ги објави фотографиите со сите детали околу новата верзија. Како дел од 2018 за серијата 2, автомобилот има суптилните промени за да остане извонреден и да се чувствува модерно.

Напред автомобил е опремен со би LED-светла како стандард, додека би-ЛЕД адаптивни фарови се опција. Дизајнерите исто така го регулираа опкружувањето на предната решетка на маската, направија редизајнирани светла за магла и создадоа различни доводи за воздух. Задниот дел е без значителни промени и добива само различни фарови.

Како и дотерана верзија на серија 1 за 2018 година, што е промовирана во исто време, додадени се и дополнителни опции на бои, медитерански сини, крајбрежни сини и портокалово зајдисонце. Исто така, постојат четири нови дизајни на тркала и бројни мали внатрешни промени, вклучувајќи и нова инструмент табла, отвори за воздух, хром акценти и ажуриран iDrive систем.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK