За да не плати казна со Kia “рипна” од пајак (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Во Македонија, кога пајак службата ќе го дигнат автомобилот, возачот на непрописно паркираното возило или веднаш фаќа врски или ја плаќа казната. Но во Русија работите не функционираат така.

Во Русија, ништо не е готово и кога возилото е се наоѓа дигнато на камионот.

Тоа можеме да го потврдиме со видеото во продолжение. Имено возач на Kia воопшто не беше во улога на нем набљудувач додека му го подигнуваа возилото, па така и кога неговиот автомобил беше на камионот за него не беше доцна, па на крајот успеа да го избегне пајакот.

Можеби тоа не го направи толку креативно, колку што беше храбро.

Прашање е дали штетата што ја направи на возилото е помала од казната. Или едноставно не сакал да плати…

Следете не и на:

24AUTO NETWORK