Историјата на полициските возила во САД направени од Ford (Видео):

ОБЈАВЕНО НА:

Ford објави интересно видео со анимација каде е покажано како изгледале полициските возила изработени од нивната компанија почнувајќи од 50-тите години од минатиот век, а што се користеле од полицијата.

Не е потребно многу пишување иобјаснување. Едноставно видеото покажува сѐ, и сите промени што биле правени од модел до модели, низ годините и какви подобрувања се правеле.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK