Чудни и креативни автобуски постојки за патниците низ светот (ВИДЕО)

ОБЈАВЕНО НА:

Чекањето на градски транспорт и не е најпријатната работа особено кога автобусите доцнат поради големата мешаница во сообраќајот.

За да биде полесно на некои станици има рекламни банери, на други има карти, но низ светот може да се забележат далеку поинтересни решенија за пополнување на времето додека се чекаат автобусите.

Големите компании ги користат станиците на градскиот транспорт за креативни рекламни кампањи. Поинтересни се практичните и арт решенијата на местата на седиштата за чекање.

Некаде тие можат да ја изметрат телесната тежина, други, пак, се претворени во библиотеки, додека трети се вистинско производство на искуство, дизајн и архитектура.

Следете не и на:

24AUTO NETWORK