Купи си велосипед – половина од сумата ќе ја плати градот

ОБЈАВЕНО НА:

Од денеска почнува акцијата на градот Скопје со која сите оние што ќе купат нов велосипед ќе може да добијат половина од платената цена, но најмногу до 4.000 денари по велосипед.

Право на учество на овој јавен повик имаат жителите на Град Скопје (општините во градот: Аеродром, Гази Баба, Кисела Вода, Карпош, Чаир, Шуто Оризари, Центар, Ѓорче Петров, Бутел, Сарај), кои ќе купат велосипед од денот на објавување на Јавниот повик се до исцрпување на буџетот наменет за таа намена, но не подоцна од 31.12.2017 година.

Причитајте што се треба да направите и како да добиете субвенција за нов велосипед.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK