Заборавени во каменолом: Откриен магацин со возила од II светска војна

ОБЈАВЕНО НА:

На почетокот на Втората светска војна оние што биле поимотни сакале дел од своето богатство навреме да го скријат за да не им биде одземено од нацистите. Но, некои не само што го скриле, туку и го заборавиле.

Сопственик на каменолом во централна Франција во внатрешноста сместил повеќе возила, но заборавил потоа да ги извади. Истите неодамна биле случајно откриени.

За жал сите возила се во лоша состојба и без можност да бидат употребени. Останата е само шасијата, а сѐ друго е рѓосано и неупотребливо.

zaboraveni-vozila1

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK