Први импресии од Женева: Кој ќе има најубава хостеса (Фотогалерија)

ОБЈАВЕНО НА:

На првиот новинарски ден во Женева на саемот на автомобили почнува раздвиженоста во халите, а за почеток камерите се подеднакво вперени и кон новите модели, но и хостесите покрај нив.

За разлика од моделите, за чие појавување се знаеше и порано, а за некои и сите детали, производителите ги кријат хостестите што ги ангажираат. Понекогаш хостесите носат повеќе медиумско внимание отколку моделот што се наоѓа на штандот.

Има уште многу работи што треба да ги објавиме за саемот во Женева, и новите модели, но да почнеме со нешто убаво. Како беше пред некоја година во Женева….Очекува сега да биде уште „појако“..

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK