Спречете го замаглувањето на стаклата со едноставен трик (видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Со доаѓањето на студените денови се појавуваат и проблемите со тешкото стартување на моторот на автомобилот, но и со утринското замаглување на стаклата. Потребно е постојано да се бришат стаклата, да се вклучува клима уредот и да се чека додека стаклото не се исуши. А тоа може да се среди на едноставен начин, за кој и не сте размислувале.

Сѐ што ви треба се еден пар чорапи и силицијски песок за мачки!
Тој песок е изработен од исушен силицијски гел и благодарение на својата моќ за впивање, се користи и по цел месец при чување на мачките дома, и менувањето на песокот каде тие уринираат.

Погледнете го видеото како и вие да го спречите замаглувањето на стаклата во автомобилот.

Следете не и на:
[Fancy_Facebook_Comments]

24AUTO NETWORK