Совет: Како да отворите врата од автомобил со помош на тениско топче (Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Што доколку ви се случи да не можете да ја отворите вратата од вашиот автомобил, а немате ниту време ниту можност да го добиете резервнио тклуч, ниту пак да повикате мајстор. Сѐ може брзо да се реши и тоа со помош на тениско топче.

Едноставно, треба само да направите мало дупче, и да притиснете на вратата. Но, за да нема многу мислење, погледнете го видеото. Никогаш не се знае кога и каде може д ави притреба. А ви треба само тениско топче. Неверојатно!

Следете не и на:

24AUTO NETWORK