Саем на автомобили без убави девојки не бидува (Фото + Видео)

ОБЈАВЕНО НА:

Кога одите на саем на автомобили во преден план се возилата, технологијата, новитетите, но секој сака нивниот модел повеќе да биде посетен, виден, забележан. Имате квалитет, но понекогаш камерите се привлкуваат и со убави девојки. А саем без девојки, и убави и привлечни – не бидува.

Така е секогаш, па ниту Франкфурт не е исклучок. Погледнете на кој ѓтанд беа најубавите девојки.

 

Фото галерија..

Следете не и на:

24AUTO NETWORK