Land Rover и iCandy со количка за деца за секој терен

ОБЈАВЕНО НА:

Land Rover и англиската компанија iCandy која ја прослави својата 80 годишнина во 2013 година, најавија посебен заеднички проект iCandy Peach All-Terrain Special Edition развиен со цел да се одбележат успесите на автомобилскиот бренд, како производител на автомобили, кои се во состојба да искачат секакви терен.

Land Rover и iCandy велат дека за време на развој и производство на детската количка iCandy Peach All-Terrain Special Edition се користат најновите, како и докажаните во времето, потфати, технолошки и конструкциски иновации, како и максимална завршница на склопови.

Во дизајнот на количката се користат голем број детали карактеристични за стилиските решенија на Land Rover, вклучувајќи распоред на внатрешната страна на капакот во типична за прерднит ерешетки на автомобилите дизајнот, специјален конец, уникатна поделена кошница и други.

ICandy Peach All-Terrain Special Edition ќе биде достапен за купување на пролет следната година и ќе биде достапен за 1.500 фунти во подавниците и салоните на iCandy и Land Rover.

 

Следете не и на:

24AUTO NETWORK