(Видео): За што се може да се користи спрејот WD-40

Познатиот спреј WD-40 најчесто го користиме при одвртување на некој шраф кој е многу запечен, и тешко може да се одврти.

Но, постојат и многу други начини за негово користење, и не само за вашиот автомобил. Туку и за чистење на чајникот, мониторот на компјутерот, за чистење на шкртаници, и за вашите кондури…. Што доколку на вашиот тепих имате залепено мастика за џвакање? Едноставно WD-40..

Погледнете што се можете со овој спреј.