(Видео): Возачите на NASCAR ги решаваат работите на лице место

NASCAR е интересен за гледачите бидејќи често постојат контакти меѓу возилата, поради што и гледачите и навивачите го сакаат ова натпреварување. А кога се вози на работ на инцидент секогаш постојат и шанси да има блиска средба. ТВ камерите едвај чекаат на тоа. Сите се среќни и задоволни за потрошените пари на трибина.

Последната „борба“ се случи на трката „Кобал 400“ која Кајли Буш и Џој Логано на два круга до крај на трката имаа контакт. По ова Буш се изврте и на крајот заврши како 22. а Логано на целта стигна како четвртопласиран.

Но, не заврши само на подигање на средниот прст од раката. По завршување Логано тргна кон боксот на Буш, и го нападна со тупаници. Потоа следеше мешаница, по што Буш мораше да оди во амбулантата на патеката.

А како мина сето тоа, погледнете низ двете видеа…