Сме гледале како се менуваат делови од формула 1 болид што се мерат во секунди, но како изгледа склопување на џип за 90 секунди. И нормално, истиот да може да превезе неколку луѓе и веднаш да биде во функција.

Во Белорусија, војници тоа го демонстрираат покажувајќи како за само 90 секунди ги склопија сите делови од џипот кој потоа го возеа.