(Видео): Празнична честитка од Mercedes

Многумина производители се подготвени за празниците што следат, па веќе ги промовираат и нивните различни проекти преку одредени видеа.

Покрај украсените екли, осветлените улици и очекувањето на празниците, секогаш се бара начин да се претстави најдоброто од сопствената понуда.

Такво е и видеото на Mercedes.
Погледнете за што станува збор во кратката видео приазна.